Защитата на личните данни на всеки клиент е от изключителна важност за Саше Вучков. Политиката за защита на личните данни описва как обработваме данните Ви и какви са мерките, които предприемаме, за да ги защитим, къде и как събираме Вашите лични данни, както и кои са Вашите права относно информацията, която съхраняваме за Вас.

1. КАКВА ИНФОРМАЦИЯ СЪХРАНЯВАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ?

Ние събираме следните лични данни:

  • Собствено и по ваш избор фамилно име;
  • Електронна поща (имейл);

Саше Вучков не обработва лични данни за лица под 18 години без съгласието на техните родители или законни представители.

2. ЦЕЛИ, ЗА КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ДАННИТЕ

Ние използваме Вашите лични данни за една, няколко или за всички от тези цели:

  • За да Ви изпратим отговор на отправено от Вас запитване.
  • За да Ви изпращаме бюлетин с полезна информация

2. С КОГО СПОДЕЛЯМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Ние работим с партньори, които могат да обработват Вашите лични данни от наше име, но само в случай че отговарят на нашите стандарти за съхранение, обработване и защита на данните. Това могат да бъдат банки, телекомуникационни компании, хостинг компании,  куриерски или пощенски компании, които доставят документи или други пратки от името на Саше Вучков.

3. КАК ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАШИТЕ ПРОДУКТИ, ПРОМОЦИИ, ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ И ДР.?

Можете да получавате информация за нашите продукти, промоции и предстоящи събития като собственоръчно посещавате нашия уеб сайт без да е нужно да предоставяте никакви лични данни.

4. КАКВА Е НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА БИСКВИТКИТЕ?

Бисквитките са малки текстови файлове, които се запазват на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате даден уеб сайт. 

Ако имате нужда от повече информация какво представляват те, кликнете на този линк.

Използваме три вида бисквитки:

  • Функционални: Това са бисквитки, без които нашият сайт не може да работи нормално. Например, когато направите избор какви бисквитки позволявате, сайтът запазва тази информация за 90 дни.
  • Статистически: Това са бисквитки, които събират анонимизирана информация за посещаемостта на нашия сайт.  В момента използваме само Google Analytics като инструмент, който ни позволява да генерираме статистика.
  • Маркетинг: Това са бисквитки, които позволяват на нашите маркетинг инструменти да отчитат вашата дейност на сайта ни и да ни помагат да взимаме по-добри бизнес решения. В момента използваме само Google Ads като инструмент, който се нуждае от такава бисквитка.

5. КАКВИ СА ВАШИТЕ ПРАВА ВЪВ ВРЪЗКА С ДАННИТЕ ВИ?

Ако сте разрешили обработката на Ваши лични данни от Саше Вучков, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • достъп до предоставените от Вас лични данни и информация, свързана с тяхното обработване, след съответното установяване на самоличността;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни;
  • правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на електронен бюлетин и други маркетингови комуникации;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

Всяко едно от правото може да бъде упражнено чрез изпращане на имейл на електронен адрес: [email protected].

6. ЗА КАКЪВ ПЕРИОД СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ДАННИ?

Ние съхраняваме и обработваме данните Ви в съответствие със закона и никога не ги задържаме за по-дълго, отколкото е необходимо. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите данни, Саше Вучков ги унищожава, освен ако действащото законодателство не предвижда друго.

7. ЗАЩИТА НА ДАННИТЕ

Ние третираме Вашите лични данни като строго поверителни. За да ги защитим, предприемаме редица предпазни мерки, включващи административни, технически и физически мерки.

8. КОНТАКТ С НАС

Ако искате да упражните което и да било от правата си, или ако имате въпроси, свързани с тази политика или с начина, по който се обработват Вашите лични данни, моля, свържете се с нас чрез имейл на адрес [email protected]

9. ПРОМЯНА В ПОЛИТИКАТА

Възможно е периодично да актуализираме настоящата политика. При промяна в нея, на уеб сайта на Саше Вучков – https://experts.pub ще бъде публикувана нейната актуализация. Ако промените, които направим са съществени, можем да публикуваме и съобщение на сайта.

Последната промяна на настоящата политика за защита на личните данни е направена на 04.11.2023 г.